Behandling

Mid-laser terapi

Medicinsk - laser terapi er en hjælp til selvhjælp for cellerne i kroppen. Laseren giver energi til cellerne, så de kan hele hurtigere.

Laserbehandling som også kaldes biostimulering, kan sammenlignes med akupunktur, som gives på specifikke punkter eller lokalt afhængigt af hvilken effekt man ønsker at opnå.

Ved belysning med laser sker der et lysoptag i cellerne, hvilket har vist sig at påvirke cellernes funktion yderst positivt.


Energioptaget i cellen er med til at stimulerer cellefunktionen, mindske smerter, reducerer inflammation, reducerer hævelser og ødemer - idet hele taget fremskynde læge processen.

 

Symptomer der kan behandles med laser kan være:


Immunsystemet der styrkes så sygdomstilstande som astma og allergi lindres.


Reumatisme/gigt smerter og betændelsestilstande herunder artrose kan påvirkes positivt.


Smerter/spændinger i ryg, nakke, skulder og knæ kan lindres, ligesom migræne og andre hovedpine symptomer kan påvirkes positivt.


Heling af idrætsskader som forstuvninger, fibersprængninger, benbrud, tennis- og golf arm kan fremskyndes.


Orale lidelser som betændelsestilstande, isninger, løse tænder og mundtørhed (Sjögrens syndrom) kan lindres.


Andre problemer som med fordel kan behandles er bihulebetændelse, mellemørebetændelse, akne, herpes, dårlig blodcirkulation.
Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en behandling, der arbejder i dybden med muskelgrupperne, så blodgennemstrømningen øges og sammentrækninger i muskelvævet løsnes.

I behandlingen arbejdes der med mobilisering af led og muskler - dvs. at massagen giver muskler og led en større bevægelighed. Det må ikke forveksles med manipulation, der er en behandling udført af en kiropraktor.

En behandling med fysiurgisk massage kan suppleres med triggerpunkts-akupunktur og mid - laserterapi, 

I behandlingen anvendes der udelukkende allergivenlig olie - fri for tilsætningsstoffer f.eks. parfume.Efter behandlingen


Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand efter behandlingen, idet kroppen har brug for vandet til at hjælpe med, at skille sig af med affaldsstoffer fra kroppen.

Vandet kan også afhjælpe hovedpine, der kan opstå, når affaldsstofferne udskilles.

Behandlingen 

     Rugvangen 6, 3310 Ølsted   |  Tlf.: 41 98 91 98  |  info@lbhelse.dk